son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

TLC Yakında Yayında! (Haber)

  /  • Televizyon   /  Program   /  TLC Yakında Yayında! (Haber)

TLC Yakında Yayında! (Haber)

Doğuş Yayın Grubu’na ait “CNBC-e” kanalını satın alan Discovery Communications, eğlence ve “yaşam tarzı” kanalı TLC’nin Türkiye’de yayına gireceğini duyurdu. Kanalın kasım ayının başında, CNBC-e’nin yerine yayına başlayacağı, kesin tarihin daha sonra açıklanacağı ve gündüz kuşağında gösterilen ekonomi haberlerinin artık yayın akışında yer almayacağı belirtildi.

TLC Türkiye; gündüz kuşağında; (OWN: Oprah Winfrey Network’den) “Oprah Prime” ve “Oprah’s Master Class” ile “Cake Boss” , “Say Yes to the Dress” ve “Leah Remini: It’s All Relative” gibi programlar yer alırken; akşam kuşağında ise;  CNBC-e’nin, “Hannibal”, “Vikings”, “Dr.Who”, “Sherlock”, “Teen Wolf”, “Three Musketeers”, “Hot In Cleveland”, “Two Broke Girls”, “Mike & Molly” ve “The Following” gibi bazı dizilerini ve “Victoria’s Secret Fashion Show” u da yayınlamaya devam edecek.

Kanalda ayrıca; “Fear the Walking Dead” , “12 Monkeys” ,”Aquarius” , “The Slap” ve “Poldark” gibi yeni diziler ile Discovery Channel’da yer alan “Running Wild with Bear Grylls” ve Joel Lambert ile “Manhunt” gibi bazı popüler programlar da yayınlanacak.

 

 

Yorum Ekle