son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

35.İstanbul Film Festivali (Tanıtım Filmi ve Reklam Filmi)

  /  • Sinema   /  Afiş   /  35.İstanbul Film Festivali (Tanıtım Filmi ve Reklam Filmi)

35.İstanbul Film Festivali (Tanıtım Filmi ve Reklam Filmi)

Bu yıl 7 Nisan – 16 Nisan 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan “35.İstanbul Film Festivali” nin, tanıtım filmi ve reklam filmi yayınlandı. 187 uzun metrajlı filmin, 10 kısa filmin ve 24 deneysel filmin yer aldığı festivalde; 25 bölümde, 62 ülkeden, 223 yönetmenin toplam; 221 filminin gösterimi, konuk sinemacıların katılacağı söyleşiler, sinema dersleri, konserler ve özel etkinlikler yer alacak.

Tanıtımlarında ve afişlerinde #izbırakanfilmler etiketi kullanılan festivalin gösterimleri; Beyoğlu’nda Atlas, Beyoğlu ve Fitaş (iki salon) sinemaları, Akbank Sanat, İtalyan Kültür Merkezi, Ortaköy’de Feriye Sineması, Kadıköy’de Rexx Sineması (iki salon) ve İstanbul Modern Sinema olmak üzere 10 salonda yapılacak.

İKSV (İstanbul Kültür Sanat Vakfı) nın 1982’den beri düzenlediği festivalin bu yılki bölümleri; “35. İstanbul Film Festivali Akbank Galaları”, “Yıllara Meydan Okuyanlar”, “Dünya Festivallerinden”, “Genç Ustalar”, “NTV Belgesel Kuşağı”, “Mayınlı Bölge”, “Antidepresan”, “Çocuk Mönüsü” ve “Geceyarısı Çılgınlığı” gibi bilinenlerin dışında, bu yıla özel; “Musikişinas”, “Gömülü Hazineler”, “Işığın Peşinde” ve “Otto Preminger: Bir Yönetmenin Anatomisi”.

Festivalle ilgili ayrıntılı bilgiye: http://www.iksv.org/tr den ulaşabilirsiniz.

Yorum Ekle