son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

puhutv – Fi (2.Sezon Çi) (Yeni Sezon ve 1.Bölüm Tanıtımları) (Perşembe yayında!)

  /  • Dijital Platform   /  PuhuTV   /  puhutv – Fi (2.Sezon Çi) (Yeni Sezon ve 1.Bölüm Tanıtımları) (Perşembe yayında!)

puhutv – Fi (2.Sezon Çi) (Yeni Sezon ve 1.Bölüm Tanıtımları) (Perşembe yayında!)

Ay Yapım’ın yapımcılığını, Mert Baykal’ın yönetmenliğini üstlendiği, ücretsiz yeni nesil online televizyon puhutv’nin ilk orjinal yerli dizisi “Fi” ; yeni sezonu olan “Çi”  ile 9 Kasım 2017 Perşembe gününden itibaren 90 dakikalık ilk bölümüyle puhutv’de yayınlanmaya başlanacak.

Fi (2.Sezon Çi) – puhu tv

Azra Kohen’in çok satan “Fi-Çi-Pi” üçlemesinden, Nüket Bıçakçı tarafından senaryolaştırılan ve yaklaşık 60 dakikalık bölümlerden oluşan “Fi” nin başrollerinde Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç, Mehmet Günsür, Büşra Develi, Tülay Günal ve Osman Sonant yer alıyorlardı. Sezon içerisinde farklı bölümlerde; Sezin Akbaşoğulları, Songül Öden, Armağan Oğuz ,Özge Özpirinçcii ve Merve Çağıran gibi oyuncuların da yer aldıkları dizinin bu sezonki ilk sürprizi ise; Nehir Erdoğan oldu.

Fi (2.Sezon Çi) – Kadro

Nehir Erdoğan dizide Roma’daki bir cafe işletmecisi rolüne hayat verecek. “Fi, tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesidir. Bir adam bir kadını sevmiş ve dünya değişmiş. Ama aşkı değilmiş hayatı böylesine kökten değiştiren, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleriymiş. O bir tek kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatmış ki, sonunda, dokunduğu her şeyi yıkmış. Ve bazen… Hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şartmış.”  şeklinde anlatılan ve “İhtiyaç duyduğu her şeye sahip olan ünlü psikiyatrist Can Manay’ın, Duru ile karşılaştıktan sonra değişen ve değiştirdiği hayatların tutku, gizem ve arayış dolu hikayesini anlatıyor.” şeklinde özetlenen dizinin yeni sezonu 9 Kasım ‘da yayında!

Fi (2.Sezon Çi) – Kadro 2

“Dizinin adının da kaynağı olan ve altın oranı ifade eden Fİ; Mısır Piramitlerinden Mona Lisa’nın yüzüne, Mimar Sinan’ın eserlerinden modern web-sitelerinin tasarımlarına kadar pek çok yerde izi görülebilen, insanlığın Antik Yunan’dan bu yana keşfettiği bir geometrik oran. Göze neyin güzel geldiğine dair bu keşif kimi zaman bilerek, kimi zaman farkında olmadan çağlar boyu büyük mimari yapılardan resime pek çok alanda bir ustalık sırrı olarak kullanılmış; evrenin varoluşu ve düzeninde de bulunduğu iddia edilmiştir. Altın Oran; Fİ dizisinin de hikayesinin tam ortasındadır.”

 

Yorum Ekle