son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

Acı Tatlı Ekşi (Afiş ve Fragman)

  /  • Sinema   /  Afiş   /  Acı Tatlı Ekşi (Afiş ve Fragman)

Acı Tatlı Ekşi (Afiş ve Fragman)

Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy’un başrollerinde olduğu “Acı Tatlı Ekşi” filminden ilk fragman ve bir afiş daha yayınlandı. Yönetmenliğini Andaç Haznedaroğlu’nun, yapımcılığını ise BKM & CJ Entertainment Turkey’in üstlendiği filmin senaryosu da Buğra Gülsoy tarafından yazılmış.

Oyuncu kadrosunda Yusuf Akgün, Gözde Türkpençe, Osman Alkaş, Füsun Demirel, Rahmi Dilligil, Ferda Işıl ve Somer Karvan’ın da yer aldıkları “Acı Tatlı Ekşi” filminin vizyon tarihi ise; 22 Aralık 2017 Cuma. Yapım; Koreli CJ Entertainment Turkey’in Türkiye’deki ilk ortak yapımı. Filmin afişlerinde slogan olarak kullanılan “Yine de beni sever miydin?” cümlesi de dikkat çekiyor.

Filmin konusu kısaca: “Murat ve Duygu çocukluklarından beri birbirine aşıktır. Üniversiteden mezun olurken Murat, Duygu’ya evlenme teklif eder. Oysa Duygu’nun gerçekleştirmek istediği hayalleri vardır. Beş sene sonra yeniden birleşmek üzere bir ayrılık anlaşması yaparlar. Halbuki hayatın onlar için başka sürprizleri vardır. Senelerce akıllardan çıkmayacak modern bir aşk hikayesi anlatan “Acı Tatlı Ekşi”, aşk adına yapılan fedakarlıkların dokunaklı bir resmini çiziyor. Ve gerçek aşkın zamana ve hayata meydan okuduğunu yeniden gösteriyor.”

Yorum Ekle