son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

Avengers: Infinity War (“Big Game Spot” Trailer) (yepyeni!)

  /  • Sinema   /  Afiş   /  Avengers: Infinity War (“Big Game Spot” Trailer) (yepyeni!)

Avengers: Infinity War (“Big Game Spot” Trailer) (yepyeni!)

Hayranlarının merakla beklediği “Avengers: Infinity War” filminden yeni bir tanıtım olan “Big Game Spot”,  Amerikan SuperBowl arasında yayınlandı. Konu olarak “Captain America: Civil War” filminden devam eden filmin yönetmenliğini Anthony Russo ve Joe Russo birlikte üstlenmişler. Filmde başlıca rollerde; bildiğimiz “Avengers” ekibinden; Robert Downey Jr., Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Chris Evans ve Chris Hemsworth (sırasıyla Iron Man, Hulk, Black Widow, Kaptan Amerika ve Thor karakterleriyle); Elizabeth Olsen, Tom Holland, Sebastian Stan,  Anthony Mackie, Jeremy Renner, Paul Bettany, Benedict Cumberbatch, Chadwick Boseman, Winston Duke ve Danai Gurira ise (sırasıyla Scarlet Witch, Örümcek Adam, Winter Soldier, Falcon, Ant-Man, Hawkeye, Vision, Doktor Strange, Black Panther, M’Baku, Okoye karakterleriyle) yer alıyorlar.

Avengers: Infinity War – Poster

Filmde “Guardians of The Galaxy” ekibinden; Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Pom Klementieff (sırasıyla Star-Lord, Gamora, Drax, Mantis karakterleriyle) ve Bradley Cooper ve Vin Diesel ise (Rocket Raccoon ve Groot seslendirmeleriyle) yer alıyorlar.

Loki rolünde Tom Hiddleston, Petter Potts rolünde Gwyneth Paltrow, The Collector rolünde Benicio Del Toro, Nebula rolüyle Karen Gillan ve filmin kötü adamı Thanos rolünde de Josh Brolin filmde yer alan diğer oyuncular. İki bölüm halinde izleyicisiyle buluşacak olan filmin; ilk bölümü olan “Avengers: Sonsuzluk Savaşı”; 27 Nisan 2018’de ülkemizde, 4 Mayıs 2018’de ise ABD’de vizyona girecek.

Yorum Ekle