son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

TLC – Yeni Sezon Tanıtım “Daha Bizden Daha İçimizden” (Eylül 2019)

  /  Özel Haber   /  TLC – Yeni Sezon Tanıtım “Daha Bizden Daha İçimizden” (Eylül 2019)

TLC – Yeni Sezon Tanıtım “Daha Bizden Daha İçimizden” (Eylül 2019)

TLC Eylül 2019 yeni yayın dönemi için hazırlanan tanıtım filmi yayınlandı. “Bu Ben Miyim?” ve “Temizlik Avcıları” adlı programların yeni sezonları eylül ayı içerisinde başlarken; “Sevil Atasoy ile People Dergisi Araştırıyor” ve “Bırak Ben Yapayım” adlı yeni programlar ise ekimde izleyici karşısına çıkacak.

TLC – Bu Ben Miyim

Bu Ben Miyim?
Doctor B, yeni sezonunda birbirinden etkileyici değişimlerle geri dönmeye hazır. Hatalı operasyonların ya da doğuştan gelen yaralarının yükünü hayatı boyunca taşıyan hastalar “Bu Ben Miyim?’”de yeniden hayallerine sarılabilmek için Doctor B ile bir araya geliyor. “Bu Ben Miyim?” 18 Eylül’den itibaren her Çarşamba TLC’de. Yeni bölüm heyecanını tatmak isteyenleri burada bir sürpriz bekliyor!

TLC – Temizlik Avcıları

Temizlik Avcıları
Evinizdeki toza, kire, beklemiş bulaşıklara haber verin. Temizlik Avcıları geri dönüyor! Yeni sezonda yepyeni yüzleri ile Temizlik Avcıları, kirli evlere güneş gibi doğmaya geliyor. Yeni Temizlik Avcıları ile Eylül’de tanışmaya hazır olun!

TLC – Sevil Atasoy ile People Dergisi Araştırıyor

Sevil Atasoy ile People Dergisi Araştırıyor
En karanlık cinayetlerin perde arkası, unutulan ipuçları, davanın seyrini değiştiren buluşlar… TLC’nin sevilen suç ve araştırma kuşağına yeni bir uzman geliyor. Uluslararası tecrübesi ve bilinirliği ile Prof. Dr. Sevil Atasoy, People Dergisi Araştırıyor programında yakın tarihin en çok ses getiren suç davalarını en ince detayına kadar gözler önüne serecek. Sevil Atasoy’la olan randevunuz için Ekim ayını bekleyin.

TLC – Bırak ben Yapayım

Bırak Ben Yapayım
Evini renove etmek için bir türlü harekete geçemeyen çiftleri sonundan yerinden kaldıran bir program geliyor. Hakan Kütahya ile Bırak Ben Yapayım Ekim’de TLC’de… Başvuru Formu

Ayrıca; “Kalabalık Aile”, “Kayıp Hayat” ve “Ağır Yaşamlar” da yeni bölümleri ile ekranlarda olacak. Yeni sezonda TLC’nin sloganı ise; “Daha bizden daha içimizden.” 

TLC – Daha Bizden Daha İçimizden

 

Yorum Ekle