son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

NETFLIX – Hakan: Muhafız / The Protector – 3.Sezon (Official Trailer ve Afiş)

  /  • Dijital Platform   /  Netflix   /  NETFLIX – Hakan: Muhafız / The Protector – 3.Sezon (Official Trailer ve Afiş)

NETFLIX – Hakan: Muhafız / The Protector – 3.Sezon (Official Trailer ve Afiş)

Netflix’in ilk orjinal Türk dizisi “Hakan: Muhafız / The Protector”un; 6 Mart 2020 tarihinden itibaren platform üzerinden yayınlanacak olan 3.sezonundan fragman ve afiş yayınlandı. İlk sezonu 14 Aralık 2018’de, 2.sezonu ise 26 Nisan 2019’da yayınlanan ve Çağatay Ulusoy, Okan Yalabık, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Mehmet Kurtuluş, Yurdaer Okur, Saygın Soysal ve Alp Boyraz’ın başrollerinde olduğu dizinin; bölüm yönetmenliklerini Umut Aral, Gönenç Uyanık, Can Evrenol ve Gökhan Tiryaki üstlenmişlerdi. Dizinin yapımını ise Netflix  ve O3 Medya Türkiye birlikte üstlenmişti.

2.sezonda diziye; Engin Öztürk ve Boran Kuzum da katılmış, Engin Öztürk; Hakan’ın ağabeyini, Boran Kuzum ise; Ölümsüzler’den birini canlandırmıştı. Bu 3.sezonda ise; Funda Eryiğit, Taner Ölmez diziye yeni katılan isimler.

İstanbul’un kaderi gizemli bir düşmanın, Vezir’in ellerinde. Hakan artık Nisan (Funda Eryiğit), Burak (Taner Ölmez) ve yeni Sadık Olanlar’dan destek alsa da bu savaşta ona ışık tutacak kişiler ataları olacak.

Hakan Muhafız The Protector – 3.Sezon Posteri

İpek Gökdel’in “Karakalem: Ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi” adlı eserinden uyarlanan dizinin yeni sezonunun konusu ise kısaca şöyle:

“Hakan, Muhafız kanı taşıyan abisi tarafından cehennem yerine döndürülen İstanbul’u kurtarmak için kıyasıya bir savaşa giriyor. Şehir Ölümsüzler’in saldırısı sonucu yayılan bir virüsle mücadele ederken, Faysal ve Rüya kötü emellerine ulaşmaya çok yaklaşıyor. Hakan panzehiri yapması için ulaşacağı Nisan (Funda Eryiğit) ve bu yolda karşılaşacağı Burak (Taner Ölmez) ile şehrin insanlarını kurtarmak için maceraya koyulur. Tüm bunlara karşı ayakta kalmaya çalışan Hakan aynı zamanda altı yüz yıllık bir öfkeyle İstanbul’u kendisine dar etmeye hazırlanan Vezir’i bulması gerekir. Atalarının yaşadıkları Hakan’ın bugünkü mücadelesine ışık tutar ve geçmişle şu an arasında gidip gelen bir yolculuk için kolları sıvar.”

Hakan Muhafız – 3.Sezondan

Dizinin 10 bölümden oluşan ve başrollerinde Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Funda Eryiğit, Taner Ölmez, Bige Önal, Okan Yalabık ve Burçin Terzioğlu’nun yer aldıkları 3.sezonu; 6 Mart 2020’de NETFLIX üzerinden yayında olacak.

Yorum Ekle