son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

beIN CONNECT – Aile Şirketi (1.Bölüm Tanıtımı) (6 Ağustos Perşembe yayında!)

  /  • Dijital Platform   /  Bein Connect   /  beIN CONNECT – Aile Şirketi (1.Bölüm Tanıtımı) (6 Ağustos Perşembe yayında!)

beIN CONNECT – Aile Şirketi (1.Bölüm Tanıtımı) (6 Ağustos Perşembe yayında!)

Digiturk’ün internet tabanlı içerik platformu beIN CONNECT’in ilk projesi olan “Aile Şirketi” dizisi; 6 Ağustos 2020 Perşembe ilk üç bölümüyle yayında olacak.

Yönetmenliğini Koray Şahin’in, senaristliğini Murat Kaman ve Emrah Kaman’ın, yapımını ise 25 Film’in üstlendiği “Aile Şirketi” dizisi; ortalama 20 dakikadan oluşan bölümleriyle ilgi çekiyor. Başlıca rollerinde; Emrah Kaman, Özlem Öçalmaz, Eslem Akar, Can Sipahi, Cihan Durmaz ve Müfit Kayacan’ın  yer aldıkları dizi; 6 Ağustos 2020 Perşembe ilk üç bölümüyle yayında olacak.

beIN CONNECT – Aile Şirketi

Dizinin konusu kısaca şöyle: “Harun (Emrah Kaman) ve Hande (Özlem Öçalmaz) birbirlerine zıt karakterlere sahip kardeşlerdir. Hande turizm sektöründe profesyonel bir iş kadınıdır. Hande’nin baba desteği ile açılan turizm acentasında babasının Hande’ye tek şartı kardeşi Harun ile çalışmasıdır. Harun ve Hande’nin zıtlıklarına bir de birbirinden çok farklı karakterlere sahip ofis çalışanları da eklenince ortaya muhteşem komik olaylarla çevrili bir turizm şirketi çıkmaktadır.”

beIN CONNECT’in; beIN ORİGİNALS  adı altında gerçekleştirdiği ilk dizi olan “Aile Şirketi”; 6 Ağustos 2020 Perşembe günü yayınlanacak olan ilk üç bölümünün ardından, her hafta perşembe günü ise yepyeni iki bölümüyle, beIN CONNECT izleyicilerinin ekranlarına gelecek.

Diziyi beINCONNECT’den izlemek için:  https://www.beinconnect.com.tr/bein-originals/aile-sirketi 

Yorum Ekle