son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

FOX – Eşim Benzerim Yok (Yeni Yarışma) (3 Temmuz’da başlıyor!)

  /  • Televizyon   /  Program   /  FOX – Eşim Benzerim Yok (Yeni Yarışma) (3 Temmuz’da başlıyor!)

FOX – Eşim Benzerim Yok (Yeni Yarışma) (3 Temmuz’da başlıyor!)

FOX‘un hafta içi her gün 16:00’da yayınlanacak olan ve yapımcılığını Bloom Medya’nın üstlendiği yeni yarışma programı “Eşim Benzerim Yok” 3 Temmuz 2023 Pazartesi başlıyor. Burcu Esmersoy’un sunuculuğunu üstlendiği programda 6 erkek ve 6 kadın yarışmacı, 10 hafta boyunca sürprizlerle dolu bir evde büyük ödülü kazanmak için yetenek, zeka ve stratejilerini yarıştıracak.

Eşim Benzerim Yok

Günlerinin yaklaşık 8 saatini sürprizlerle dolu evde geçirecek olan yarışmacıların yarışmayı kazanmak için iyi yemek yapmaları, yetenekli olmaları veya zeka oyunlarında galip gelmeleri yeterli olmayacak, aynı zamanda haftanın 5. gününde gerçekleşecek elemeleri de başarıyla atlatmaları gerekecek. Bu da yalnızca yetenek ve zeka değil; aynı zamanda rakiplerin güçlü ve zayıf yönlerini analiz etmeyi, doğru ittifakları kurmayı ve rakiplerle doğru ilişkiler kurmayı gerektirecek.

Haftanın finalinde ise en yüksek puanı alan yarışmacı haftanın ödülüne sahip olabilecekken, yarışmanın kazananı da doğru hamleleri yaparak büyük para ödülünün sahibi olacak.

Bir Cevap Yazın