son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

En İyi Geniş Kapasiteli Büyük Boy Valiz Modelleri ve Özellikleri

  /  Alışveriş   /  En İyi Geniş Kapasiteli Büyük Boy Valiz Modelleri ve Özellikleri

En İyi Geniş Kapasiteli Büyük Boy Valiz Modelleri ve Özellikleri

Eşya taşımak ve sığdırmak tatillerin vazgeçilmez sorunları arasındadır. Uzun yıllar farklı yöntemlerle eşya taşınmıştır. Günümüzde valizlerle yapılan bu işlem My Valice ile artık çok kolay. İç ve dış dizaynıyla eşyaları belirli kategorilere ayıran bölmeler hızlıca hazırlanmanızı sağlayacaktır. Özellikle kalabalık aileler ve eşyanın fazla olduğu durumlarda büyük boy valizler kullanışlıdır. 25 kilogram kapasitesiyle eşyalarınızı muhafaza eden My Valice ürünlerine web sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.

Geniş Kapasiteli Büyük Boy Valiz Nedir ve Neden Tercih Edilmeli?

Keyifli ve sorunsuz tatil yapmak isteyenler için eşyaları dert etmek artık geri de kaldı. Birbirinden farklı model ve ebatlarda valizlere kıyafetlerinizi sığdırabilirsiniz. Kabin, orta, büyük ve makyaj çantası boyutundaki valizlerin tercihi ihtiyaca göre olmalıdır. 74×48×30 boyutundaki büyük boy valiz çeşitleri dayanıklı olmasıyla birlikte kapasitesi oldukça geniştir. Uzun yolculuklarda kullanılan bu valizler %100 ABS hammaddesinden üretilir. ABS maddesi suya, ısıya ve darbelere karşı dayanıklı bir maddedir. Yapacağınız seyahatlerde valizlerin taşınması sırasında farklı sorunlar ortaya çıkabilir. My Valice esnek yapıdaki ABS üretimi valizleri için müşteriye iki yıl garanti süresi verir. Dayanıklılığın yanı sıra valizin taşınması da oldukça kolaydır. Myvalice.com sitesinde hizmet veren büyük boy valizlerin dört adet tekerleği mevcuttur. 360 derece dönebilen tekerlekleri hareket ettirmek oldukça kolaydır. My Valice ürünlerinde hareket ettirme konforunun yanı sıra gürültü sorunu da ortadan kaldırılmıştır. Tekerleklerin hareket ederken ses çıkarmaması müşteriler tarafından onay almıştır. Ek olarak soft touch kulpa sahip bu valizler eliniz acıtmadan konforlu bir taşıma işlemi de sunar. Rahat ve bir o kadar kolay seyahat etmek isteyenlerin doğru adresi olan My Valice farklı model valiz ve valiz setleriyle hizmet vermekte.

Büyük Boy Valizlerin Avantajları

Seyahat tipinize ve ihtiyacınıza göre belirlenmesi gereken valiz boyutu eşyalarınızın muhafaza edilmesi için önemlidir. Farklı boyutlarda üretilen valizlerin kendi kategorisinde avantajları mevcuttur. Kalabalık ailelerin tercih ettiği büyük boy valiz avantajları şu şekilde sıralanabilir;

  • Geniş kapasite: Valiz seçiminde önemli bir kıstas olan genişlik kıyafetlerin sistematik yerleşimini sağlar. Geniş ailelerin yanı sıra birden fazla küçük valiz götürmek istemeyenlerinde tercihi büyük boy valizlerdir.
  • Dayanıklılık: ABS hammaddesinden üretilen büyük valizler darbelere karşı oldukça dayanıklıdır. Esnek yapısı sayesinde diğer valizlere göre kıyafet kapasitesi daha fazladır.
  • Valiz Dizaynı: büyük boy valizler iç kısmında bulunan iç kemer eşyaların dağılmasını engeller. Düzeni bozmadan eşyaların yerlerinin karışmasını engeller.
  • Güvenlik: My Valice ürünlerinde kullanılan kilit sistemi sayesinde eşyaların güvenliği garanti altına alınır. Şifre bölümü valizin yan kısmında ikinci kulpun yanında yer alır.
  • Hareket Özgürlüğü: Bazı valizlerde tek yönlü olan tekerlekler hareketin kısıtlanmasını ve taşıma işleminin belli bir standarttın dışına çıkmasını engeller. 360 derece dönebilen valizler siz hangi konumda olursanız olun rahat bir şekilde hareket özgürlüğü tanıyacaktır. My Valice valiz seti modellerinin hepsinde mevcut olan bu özellik oldukça beğenilmiştir.
  • Soft Touch: Kulp kısmında yer alan yumuşak plastik sayesinde kendinizi zorlamadan konforlu taşıma hizmeti mevcuttur.

My Valice Türkiye üretim yapan bir marka olduğundan valiz seti içerisindeki oluşabilecek yedek parça sorunu kolayca halledilir. Valizlerin avantajlarının yanı sıra tasarım ve renklerin fazla olduğu sitemize Myvalice.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Geniş Kapasiteli Valiz Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Büyük boy valizler tercih edilirken üretildiği madde oldukça önemlidir. Havaalanlarında ve otobüslerde üst üste konulan valizlerin basınca ve darbelere karşı dayanıklı olması gerekir. Ebat olarak büyük olan valizlerin darbe alma olasılığı yüksek olduğu için ABS maddesi üretimde kullanılabilir. Valiz tercih ederken ürünün ihtiyacınıza yönelik olması da oldukça önemlidir. Valizin boyutu ve iç dizaynının standartlara uyması gerekir. Valizin tekerlek yapısı ve kulp kısmı da taşıma işleminde konfor için dikkat edilmelidir.

Büyük Boy Valizlerde Tasarım ve Renk Seçenekleri

Myvalice.com sayfasında birbirinden farklı valiz modelleri mevcuttur. Tasarımlar şu şekilde sıralanabilir:

  • Ruby: belirli bir çerçeve içerisinde sağdan sola çizgi detayı
  • Diamond: üçgen şekilli tasarım
  • Lotus: V şeklinde çizgi detaylı
  • Colors: fermuar ve tekerlekleri farklı renkli tasarım
  • Croc; üst kabartılmış çizgili tasarım
  • Honey: altıgen şekilli tasarım
  • Puzzle: yapboz şekilli çizgi detaylı
  • Drop: iç içe geçmiş daire detaylı
  • Wave: polipropilen kırılmaz maddeden üretilen kalın çizgi detaylı
  • Force: sağdan sola hafif dalgalı çizgi detayı
  • Expo: yukarıdan aşağıya çizgi detaylı

Bahsedilen büyük boy valizler renk olarak da geniş skalaya sahiptir. Turkuaz, mavi, yeşil, gold, siyah, antrasit, bordo, pembe ve sarı renkler mevcuttur. Her zevke hitap eden valiz modelleri için My Valice web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Büyük Boy Valizlerin Temizlik ve Bakımı Nasıl Yapılır?

Dış kısmı dayanıklı ABS olan valiz seti ürünlerinin temizlenmesi oldukça kolaydır. Nemli bir bezle kirlerden çabucak arınan valizlerin iç kısmı da kolayca temizlenir. Sabunlu hafif ıslak bezle iç kısım silindikten sonra hava alabileceği bir ortamda belirli bir süre açık bırakılabilir. Tekerlekler ve kulp kısımları da temizlenebilir. Temiz kokması için sabunlu ve karbonatlı suyla temizlenebilir.

Uzun Yolculuklar İçin İdeal Büyük Boy Valizler

Sık seyahat eden ve uzun yolculuk yapanlar için tek valiz götürmek bir avantajdır. Çünkü ne kadar küçük valiz olursa olsun birden fazla olması taşıma işlemini zorlaştırır. Ayrıca kıyafetleri belirli gruplara ayırıp tek bir yerde bulundurmak daha avantajlı bir işlemdir. Hacmi 100 litre kapasitesi 25 kilogram olan büyük boy valizler bu açıdan ihtiyacı karşılar nitelikte. Dayanıklı ve şık görünümüyle seyahatinizin de sizlere yardımcı olacak My Valice ürünlerine web sayfasından ulaşabilirsiniz.

Aile Seyahatleri İçin Geniş Kapasiteli Valizler My Valice’te!

Geniş aileler için oldukça kullanışlı olan büyük boy valizler uygun fiyatlarla My Valice sayfasında. Renk ve model olarak her zevke hitap eden valizler geniş kapasiteye sahiptir. 100 litrelik hacmi sayesinde hem kendi kıyafetlerinizi hem de çocuklarınızın eşyalarını rahatça yerleştirebilirsiniz. Kilit sistemi sayesinde güvenliğinizi garanti altına alan My Valice ürünleri set olarak da satılmaktadır.

 

* Bu bir advertorial içeriktir.

Yorum Ekle