son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

Kanal D – Güzel Aşklar Diyarı (Yeni Dizi) (1. Bölüm Fragmanı) (23 Eylül Pazartesi başlıyor!)

  /  • Televizyon   /  Yerli Dizi   /  Kanal D – Güzel Aşklar Diyarı (Yeni Dizi) (1. Bölüm Fragmanı) (23 Eylül Pazartesi başlıyor!)

Kanal D – Güzel Aşklar Diyarı (Yeni Dizi) (1. Bölüm Fragmanı) (23 Eylül Pazartesi başlıyor!)

Yapımını Med Yapım ve Boyut Film’in, yapımcılığını ise Fatih Aksoy üstlendiği Kanal D’nin yeni sezon dizilerinden “Güzel Aşklar Diyarı” bu akşam (23 Eylül 2024 Pazartesi) başlıyor. Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmen koltuğunda oturduğu “Güzel Aşklar Diyarı” dizisinin senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal kaleme alıyor.

Dizinin başrollerinde Halil Ergün, Meltem Cumbul ve Melis Birkan’a Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Akay, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltı Su Alyanak ve Lidya Atlik eşlik ediyor.

Güzel Aşklar Diyarı

Güzel Aşklar Diyarı

 

Dizinin Konusu:

“İzmir’de yaşayan, tıp fakültesini yeni bitirmiş olan Deniz, sevgilisi Arhan’ın ailesiyle tanışmak için Kapadokya’ya gider. Masal gibi başlayan bu yolculuk kimsenin beklemediği bir savaşın fitilinin ateşlenmesine neden olur. Her şeye rağmen evlenmekte kararlı olan Arhan ve Deniz’in ihtişamlı düğünü kanlı bir geceye dönüşür. Şimdi Deniz hiç bilmediği bir coğrafyada, kendisine düşman Alaca ailesinin içerisinde var olma savaşı verecektir. Deniz ve Arhan onları çevreleyen bunca zorluğa rağmen aşklarını korumayı başarabilecekler midir?”

Yorum Ekle