son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

MUBİ – Kasım 2024 (Yayından Kalkacaklar)

  /  • Dijital Platform   /  Dijital Platform Haber   /  MUBİ – Kasım 2024 (Yayından Kalkacaklar)
MUBİ - Yayından Kalkacaklar

MUBİ – Kasım 2024 (Yayından Kalkacaklar)

Yeni Yeni Şeyler‘in özel seri başlığı “MUBİ’de Yayından Kalkacaklar”a devam ediyoruz. Aylık olarak yenilenen başlığımızda ay boyunca MUBİ’den ayrılacak filmleri bulabileceksiniz.

Kasım ayı boyunca MUBİ’de yayından kalkacak olan içerikler yavaş yavaş belli olmaya başladı, şimdilik belli olanlardan hazırladığımız listemiz değişiklik oldukça güncellenecektir.

Başlığımız aktif başlıktır; ay içerisinde pek çok kez güncellenir. Değişikliklerden haberdar olmak için takipte kalınız…

Her ayın başında ve de ay boyunca, platformdan ayrılacak içerikleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Çünkü hep söylediğimiz gibi; “Keşke haberim olsaydı, kaldırılmadan (tekrar) izlerdim.” diyeceğiniz içeriklerden “haberiniz olması” için sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz. İşte bu ayın kaldırılacak içeriklerinden tespit edip sıraladığımız (şimdilik) listemiz:


1 Kasım 2024 (00:00 itibariyle)

Yetişkin // Bedenimi Kaybettim – J’ai perdu mon corps 

Yönetmen: Jérémy Clapin / Fransa, 2019 / Animasyon, Romantik, Fantastik, Drama / 81 dakika

Paris’teki bir laboratuvarda kesik bir el, kötü kaderinden kaçıp ait olduğu bedeni aramaya koyulur. Pizzacı Naoufel’e kavuşmak için tehlikeli bir şehirde dolanır. Naoufel ve aşık olduğu kütüphaneci Gabrielle’e dair anıları, ait olduğu bedenden neden ayrıldığını öğrenmesini sağlayacaktır.

Dikkat // Ve Perde – Clouds of Sils Maria

Yönetmen: Olivier Assayas / Fransa, Almanya, 2014 / Drama / 124 dakika

Oyunculuk kariyerinin zirvesindeki Maria Enders’a, 20 yıl önce onu meşhur etmiş oyunun yeni uyarlamasında bir rol teklif edilir. Maria, o zamanlar patronu Helena’yı intihara sürüklemiş baştan çıkarıcı genç bir kadın olan Sigrid’i canlandırmıştır. Şimdiyse ondan Helena rolünü oynaması istenmektedir.

Yetişkin // Kill Your Darlings

Yönetmen: John Krokidas / ABD, 2013 / Biyografi, Drama, Romantik / 99 dakika

Gençlik çağlarındaki Allen Ginsberg, Jack Kerouac ve William Burroughs’u 1944 yılında Columbia Üniversitesi’nde bir araya getiren bir cinayet, Beat devrimiyle yeni bir kuşağın doğmasını sağlayan fitili ateşliyor.

Dikkat // Sımsıkı Sarıl Bana – Serre-moi Fort

Yönetmen: Mathieu Amalric / Fransa, 2021 / Drama / 97 dakika

Camille, uyuyan eşine ve iki çocuğuna son kez bakarken bir mektup bırakıp bırakmaması gerektiğinden emin olamaz ve sonunda yollara düşer. Terk ettiği ailesiyle neredeyse doğaüstü bir bağlantısı olan Camille maceradan maceraya atıldıkça bu çaresiz yolculuğun katmanları yavaş yavaş ortaya çıkar.

El Planeta

Yönetmen: Amalia Ulman / İspanya, ABD, 2021 / Komedi / 82 dakika

Ufak tefek hırsızlıklar, hesabı ödemeden kaçmak, seks işçiliğinin artı ve eksilerini düşünmeye başlamak… Hak ettiklerini düşündükleri hayatı yaşamak için her yola başvuran bir anne-kız, Leo ve María, yaşadıkları zorluklar ve ekonomik krizin tehdidi üzerinden giderek yakınlaşır.

Yetişkin // Arkadaşlar ve Yabancılar – Friends and Strangers

Yönetmen: James Vaughan / Avustralya, 2021 / Komedi, Drama / 84 dakika

Ray ve Alice bir gün tesadüf eseri karşılaşır ve beraber kamp yapmaya karar verirler. Kamp boyunca, bir dizi başarısız romantik teşebbüsleri olur ve ortam tuhaf bir gerilimle dolar. Sidney’e geri döndüklerinde, küçük talihsizlikler yakalarını bırakmaz.

Kısa Film // Yuki’nin Güneşi – ユキの太陽 – Yuki No Taiyō

Yönetmen: Hayao Miyazaki / Japonya, 1972 / Drama, Animasyon, Kısa, Aile / 5 dakika

Bebekken yetimhane kapısına terk edilen Yuki, Hokkaido’nun büyüleyici doğasında mutlu ve özgür bir yaşam sürer. Bir gün evlat edilince tüm dünyası değişir


*Sınıflandırmalar Mubi web sitesi esas alınarak eklenmiştir.

Dikkat // Çocuklar ve genç yetişkinler için uygun olmayan unsurlar içerebilir.

Yetişkin // Yalnızca yetişkin seyircilere uygun temalar.

Kısa Film // Kısa metraj filmler


Bir Cevap Yazın